+36 70 905 2574
info@kfrucht.hu
Minőség & Frisseség

Cégbemutató!

A K-Frucht Magyarország Kft. csapata több mint két évtizedes tapasztalatával és ügyfélközpontú üzleti felfogásával szolgálja partnereit.

Széles ügyfélkörünknek köszönhetően, szolgáltatásainkkal a vendéglátás minden területén jelen vagyunk. Ellátunk óvodákat, iskolákat, szállodákat, irodaházak és nagyüzemek konyháit, kifőzdéket és első osztályú éttermeket egyaránt.

Termékkínálatunkban szerepelnek a hazai és európai viszonylatban is kiemelkedő minőségű tisztított áruk, első- és másodosztályú zöldségek, gyümölcsök, primőr áruk, tojás és vecsési savanyúságok.

Számos magyarországi és külföldi termelővel állunk kapcsolatban, hogy ár képzésünkkel és minőségi szolgáltatásainkkal kiemelkedjünk piaci versenytársaink közül.

Büszkék vagyunk rá, hogy régi partnereink megtartása mellett ügyfeleink száma folyamatosan növekszik. Ez a bővülés hajtja, és egyúttal teszi lehetővé cégünk állandó fejlesztését, megújítását. Rendszeresen frissítjük gépparkunkat, fejlesztjük informatikai rendszerünket, képezzük kollégáinkat, hogy napról-napra pontosan és megbízhatóan teljesíthessük megrendelőink igényeit, kívánságait.


Kiemelkedő minőség, megbízhatóság, kedvező árak, ez a K-Frucht Magyarország Kft.

Lepjén kapcsolatba velünk

Feliratkozás a hírlevelünkre!

Maradjon naprakész!
0 Elégedett ügyfelek
0 Irodáink száma
0 Partnereink
0 Sikeres kiszállítások

Megbízható szállítás

Zavartalan konyhai működés

Mindig friss

Csomagolásunknak köszönhetően

Magas minőség

Elsőosztályú árú

Elérhetőség

A hét minden napján